PITANJA
SAVIJETI
 1. Q
  S koliko godina početi učiti svirati?
  Nema dobne granice! Nikada nije prerano za upoznavanje s instrumentom: predškolu npr! No, upis u školu se preporuča kada djeca već znaju pisati i čitati, znači nakon završenog prvog razreda redovne osnovne škole na dalje.
 2. Q
  Kako upisati našu školu?
  Pošaljite nam upit putem formulara na web stranici i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i dogovoriti probni sat, upis i dogovoriti termine nastave.
 3. Q
  Postoji li dobna granica za početnike?
  U predškolske programe upisujemo predškolce od 6-7godina a u iznimnim slučajevima i ranije. Poduku dajemo i odraslima, no program se u tom slučaju pomno izrađuje ovisno o željama i afinitetima osobe koja želi naučiti svirati, a sukladno programu koje je potrebno za savladavanje gradiva.
 4. Q
  Jesu li za upis potrebne posebne predispozicije?
  Kod nas nisu potrebne posebne predispozicije za upis! Dakle nema audicija, upisujemo svakog tko želi naučiti svirati! Nastavni plan i program izrađujemo za svakoga polaznika individualno po sposobnostima polaznika, a ne obrnuto.
 5. Q
  Trebam li kupiti instrument za početak?
  U koliko nemate klavir, i niste u mogućnosti odmah kupiti pravi klavir, za početak pomoći ćemo vam s odabirom jeftinije opcije kupnje instrumenta (synthesizera ili klavijatura). Također i za za upis u školu gitare svakako je potrebno imati svoj instrument.
 6. Q
  Pomoć i stručno mišljenje kod prodaje ili kupnje instrumenta
  Svim polaznicima besplatno dajemo stručni savjet kod odabira instrumenta, ovisno o njihovim financijskim mogućnostima. Često pomažemo i kod prodaje instrumenata. Ukoliko imate instrument koji želite prodati, slobodno nam se obratite! Besplatno ćemo vas oglasiti na našim oglašivačkim mjestima.
 7. Q
  Imam li pravo na besplatan ispis?
  Ukoliko ste upisali kontinuiranu nastavu kroz cijelu školsku godinu, a želite se ispisati (zbog opravdane nemogućnosti pohađanja programa), imate pravo na ispis samo uz podnošenje zahtjeva i dokaza o nemogućnosti pohađanja nastave. Troškove ostalih školarina do kraja godine umanjene su za -70% od dana kada vam se odobri ispis.
 8. Q
  Imam li pravo na popust kod upisa više programa?
  Ukoliko upisujete dva programa istovremeno (obitelji s dvoje ili više djece), na ostale programe ostvarujete popust od 30 %. Jedan program smatra se upis u jedan instrument + solfeggio.