ljetna
 Glazbena
Škola
Za vrijeme praznika dok ste na moru ili kod kuće
Ljetna glazbena škola najpovoljnije je učenje i dostupna je svima.
Posebna prilika za ljetne programe

S V I R A J   P R E K O   L J E T A ! !

U terminima od 15.06.-31.8.2018. 
organiziramo intenzivnu ljetnu poduku!

INDIVIDUALNA INTENZIVNA NASTAVA
Školski sat već od 50kn! 
​​
Ukoliko upišete intenzivan program, 3 puta na tjedan vrlo brzo ćete napredovati a cijene satova tako padaju ispod redovnih cijena privatnih satova. Dakle, ovakvim školovanjem kroz ljeto,uz mogućnost online podukama, iskoristiti ćete i kvalitetno ispuniti slobodno vrijeme djeteta dok ste na moru ili je vaše dijete samo kod kuće za vrijeme školskih praznika.

Bilo da želite e-poduku online komunikacijom ili dolaskom kod nas (moguće je dogovoriti dolazak profesora kod vas) ljetna je škola najpovoljnija opcija jer u terminima od 1.6.-31.08.2019.g. intenzivna nastava od 3 puta tjedno po sniženim je cijenama. Redovne cijene individulane nastave sata su 100kn-130kn, a ljetna cijena u intenzivnom paketu iznosi 70,00kn sat ili blok sat od svega 100,00kn.

Moguće je i kombinirati nastavu s profesorom u živo i online poduku, a to je jako dobro za polaznike koja odlaze na more pa tako neće morati prekidati kontinuitet poduke.

Probni sat je gratis!
Zatražite ponudu, napraviti će vam se ukupan izračun sati. Upis možete napraviti do 01.06.2019. 
Plaćanje je moguće jednokratno ili 3-6 rata. Zadnja rata mora biti plaćena do završetka poduke.

Uz popularne aplikacije za videorazgovor (npr.viber ili slično) vrlo lako ćete preko smartphona ili laptopa nastaviti svoju poduku i rad s profesorom i dok ste na moru ili na putu.

Bilo da se radi o početniku za upoznavanje s instrumentom i glazbom ili za napredne učenike kao dodatno usavršavanje, ljetna škola odličan je izbor za svakoga.

UPISI TRAJU DO 01.06.2019.g.

UPISI U TIJEKU...

Za online nastavu dovoljno je imati instrument te računalo s kamerom ili smartphone sa instaliranom aplikacijom za videorazgovor
(skype, viber, facebook messenger i sl.).